Güzel bir gün..

3.5.08

Ben dostlarımı ne kalbimle, ne de aklımla severim
Olur ya
Kalp durur, akıl unutur
Ben dostlarımı ruhumla severim
O ne durur, ne de unutur
Mevlana

Bugün hava güzeldi. Gamze ile attık kendimizi dışarı. Gamze okuldan arkadaşım. Aynı yaştayız, aynı üniversite mezunuyuz ve bir çok ortak arkadaşımız var ama atandığım yıl tanıştık biz. Çok güzel şeyler paylaştık, çok iyi anlaştık. İnsanın güvenebileceği, istediğinde yanında olacağını bildiği dostlarının olması çok güzel. Her gittiğim okulda onun gibi birini bulma şansım olsa keşke.. Bugün bir güzel gezdik önce, sonra yemek yedik. Ardından da Özsüt'e gelip pasta yedik. Karnım hala daha şiş :p Epey oturduk. İlkokuldan, ortaokuldan arkadaşlarımı gördüm. Görmediklerimden haberler aldım. İş güç sahibi olmuşlar, çoğu evlenmiş. Bazılarının 2 çocuğu bile olmuş. Ben bu durumda geç kalmış bulunmaktayım :) Güzel bir gün geçirdim anlayacağınız. Mayıs ayını seviyorum. Baharı, yazı seviyorum. Dostluğu, dostlarımı seviyorum. Memleketimi seviyorum. Pasta yemeyi seviyorum. Hafta sonlarını seviyorum. Eee bir de sevgilimi seviyorum, şafak 18 :)


11 yorum:

ayci dedi ki...

...hayat...benim hayatim...özlem...özlemek ve git...gitmek üzerine kurulmus...odak noktalarim sürekli bunlardan ibaret!

nazo dedi ki...

Bırakıp giden olmak ya da bırakılıp giden olmak.. Bunlar kötü.. Özleyip git Ayçi özlediklerinin yanına.. Benim hayatımda da özlem var uzun süredir ve bundan sonra bulunucağım yerler özlemek olgusunu dibine kadar yaşatacak bana..

Adsız dedi ki...

Günaydın... Yeni farkettiğim ama sık sık ziyaret ettiğim bir sayfa oldu sayfanız... Nerede yaşadığınızı merak ediyorum en çok..Bir yazınızda Afyon'dan bahsettiğinizi duyunca heyecanlandım.. Merakım ondandır..

Sinem dedi ki...

Nazo'cum Mevlana her konuda ne kadar da güzel sözler söylemiş. Dostlar, dostluklar çok önemli. Bazen insan yanlış seçimler yapabiliyor elbet. Sahte dostlara prim verebiliyor ama ben her zaman bunu bilir bunu söylerim sahteler bir şekilde sahteliklerini gösteriyor ve gerçek dostların yerini kimsecikler tutamıyor. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...

Flame dedi ki...

Mayıs ayını bende çok severim. Çok güzel bir haftasonu geçmiş ne güzel :) Yediklerinizde gözüm kaldı dermişimm :))

Mevlana'nın sözünede bayıldım canım. şafağada birşey kalmamış ne güzel.

nazo dedi ki...

** İsimsiz merhaba, (isim yazarsanız daha güzel olur gibi geldi, isimsiz demek bi garip) Sık sık beklerim sayfama, Afyon'da yaşıyorum.

** Sinemcim söylediklerine tamamen katılıyorum. Sahteler kısa sürede belli ediyor kendilerini. Bu sırada kötü anılarımız olabiliyor ama umarım iyi insanlarla karşılaşırız. Dostluk bambaşka birşey...

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

insanın hayatından çok kişiler geçiyor. yüzlerce yüz ve isim giriyor çıkıyor hayatına ama kalıcı olan ailem dediğin kişiler ve bir iki gerçek dost kalıyor. allah hiç bozmasın dostluğunuzu.

nazo dedi ki...

** Alevcim aşk olsun. Afyon'a yolun düşerse en güzelinden yediririm sana ve Alperime :)) Keşke öyle bir imkan olsa. Mayıs ayını severim, 29 Mayıs doğumluyum. Hem yazın habercisidir. Kasvetli bir ay değildir.
Şafak azaldı, mutluyum :))

** Esracım haklısın, düşündüğümde hiç unutmam dediğim çok kişi geldi geçti. 1-2 dost, ailemiz hep kalıcı ve iyi ki varlar. Ayrıca sanal arkadaşlıkları çok sevdim ben. Herkes çıkarsız ortak oluyor sevince, kedere..

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Yemeği nerede yediniz acaba Hocam? Hanedan'da mı?

nazo dedi ki...

Hayır :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Eee neresi?