Evimiz

12.9.08

Madem ne var ne yok döküyorum ortaya, işte bizim evimiz de burada. Annemler de merak ediyor ne zamandır. Geleli 3 hafta oldu ve ben evimize alıştım. Burada dışarıda olduğumdan daha rahat ve mutlu hissediyorum kendimi.


Site ikişer katlı evlerden oluşuyor. Biz 2. katta oturuyoruz. Mutfağımız oturma odamızın içinde. Yatak odamız ve kullanmadığımız iki odamız daha var. Büyük eşyalarımız hazırdı. Küçükleri de ihtiyacımız oldukça alıyoruz. Evimizin en çok cezbeden yeri bahçesi; büyük ve yeşil. Vegas'ta yeşil alan bulmak güç olduğu için cennet gibi burası :) Palmiyeler, bir çok ağaç ve çiçek insana huzur veriyor bence. Sabahları ya da akşama doğru güneş azalınca koşma, en kötü ihtimalle yürüme gibi planlarım var da bakalım..
Yeni takılar yapmaya başlamayı düşünüyorum en kısa zamanda, sonra bir çok film izlemek istiyorum, okunacak kitaplarım, sırada bekleyen dizilerim de var. Ayrıca yemek denemelerim iyi gidiyor. Bugün sebzeli bulgur pilavı yaptım ve çok beğendi eşim. Mutluyum o yüzden. Bir de annemi özlüyorum sanki, aslında hergün konuşuyoruz. Ne bileyim işte.. Bazen kendime yetişemiyorum. Anlık duygu değişimlerim oluyor. Ağlıyorum, özlüyorum, gülüyorum, somurtuyorum, deliriyorum, sakinleşiyorum vs.vs. Tipik, dengesiz ikizler burcu (burçlardan da hiç anlamam ya neyse, kendi burcumu biraz biliyorum işte)
İşte böyle, sonuç olarak ben iyiyim..
Notcuk: "nazoyla.blogspot"u, "nazoyla.com" yapma eğilimimiz var eşimle. Aslında oldu da kendiliğinden yönlenmiyor yeni adrese. "nazoyla.com" girince açılıyor sayfa ama "nazoyla.blogspot" deyince de açılıyor. Ne karışık birşeymiş gibi anlattım yahu, anladıysanız eğer bilginiz var mı bu konuda diyecektim :)


21 yorum:

mermaid dedi ki...

sayfiye gibi ne cici...

Adsız dedi ki...

Ciciymiş canım güle güle otur coma geçişte de bol şans dilerim. Umarım sunucu sorunu yaşamazsın ileride.

Hayatın Ressamı dedi ki...

evin çok şoık görünüyor dışarıdan.yazlık siteler gibi.ben palmiye ağacı hastasıyım.setret benim için onları.ben bloğspot ve com arasındaki farkı bile bilmiyorum.yani neden com yaptığını bile anlamdaım.hadi anlat bana.

a. gizem dedi ki...

sessiz takipçilerindendim nazo, ama şu ev fotolarını da görünce dayanamadım ve yazıyorum...
Çok güzel bi bina dışarıdan, eminim içi de bu kadar güzeldir.hakikaten cennet gibi.
eşinle birlikte mutlulukla sağlıkla oturun inşallah...

Flame dedi ki...

Çok güzel bir evin varmış Nazocum. Eşyeler tamamlanınca iç mekan fotolarıda ekle olur mu ? Sinemde başlarda blogspottu sonra com oldu sanırırm. Bir ona danış sen :)

Tanya's dedi ki...

Ne güzel yahu..maşallah..popomuzu kaşıyalım nazar değmesin..pek keyifli görünüyor..

nazo dedi ki...

** Mermaid aynen öyle. Gelecekte de böyle bir evim olsun isterdim.

** Craftcım, gerekirse iptal ederim. Yani öyle profesyonel bişey değil yapmaya çalıştığımız.

nazo dedi ki...

** Sihirli ellerim palmiye ağaçlarını sevdiğini biliyorum. Aklıma gelmiştin zaten. Normalde com'un avantajları var pek çok ama ben sadece bana özel isim olsun diye istiyorum.

** Gizemcim beğendiğine sevindim ama içinde çok fazla eşya yok. Burada kalma süremiz az olduğu için öğrenci evini andırıyor. Bu arada hoşgeldin, bundan sonra da hep beklerim. Sana kolay gelsin blogunda.

nazo dedi ki...

** Sinem'e sorarım, sağol. İç mekanda bişey yok be Alev.Temel eşyaları aldık. Kısa süre kalacağımız için gerek duymadık. Öpüyorum..

** Hehehe Tanyacım, sizin nazarınız değmez be, yine de istiyosan kaşı tabii :)

NzlGl dedi ki...

Sevgili nazocum

Bu güzel evde sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeni dilerim

sevgilerimle

nazo dedi ki...

Nazlı ablacım çok teşekkür ederim. İnşallah dilediğiniz gibi güzel günler geçiririz. Siz de en az bizim kadar sağlıklı, huzurlu, mutlu olun.
Sevgiler..

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba canım..evin çok da şekermiş güle güle oturun mutlulukla.hemen alışmana çok sevindim.güvenlik falan olması ve rahat olman da çok güzel tabi.annemi ben de çook özlüyorum.ikizler olmasam da "teraziyim"seninle aynı durumları paylaşıyorum.sevgiler:)

nazo dedi ki...

Merhaba Tuğbacım,
Teşekkür ederim, alıştım :)Yaşadığımız duygular gurbette olmanın gerektirdikleri ve getirdikleri sanırım. Karakteristik yani :)
Sevgiler benden de..

Sinem dedi ki...

Nazo'cum ev çok şirin gözüküyor dışarıdan. Ben bir mimar olarak içini de çok merak ediyorum, paylaşırsan sevinirim. Nazo'cum Alev'in de dediği gibi ben de blogspottan com a geçiş yaptım. Ama kendiliğinden yönlendiriyordu com a diye hatırlıyorum. Kayıt olurken bir yerde eksik bir veri mi oldu acaba. Çünkü blogspot edresine girenleri hemen coma yönlendirmesi gerekiyor. Belki de geçici bir durumdur çok uzman değilim ben de aslında. Öpüldün canım. Com olmak sana uğur getirir inşallahhh.

nazo dedi ki...

Sinemcim içinde cezbedici bişey yok diye koymadım :p :)) Öğrenci evinden hallice :) Bir daha bakayım blogspot-com olayına. Ben de pek anlamıyorum açıkcası. Neyse bakalım umarım uğur getirir. Öpüyorum şekerim..

begumgum dedi ki...

Nazocum cok tatli bir ev gibi gorunuyor.gule gule oturun.Bu arada anneni ozlemeni cok iyi anliyorum!Ben istanbulda ve annem mersinde olmasina ragmen cok ozluyorum!Ama olsun,istedigin zaman konusabiliyosun nasilsa,idare et :)

nazo dedi ki...

Begümgüm, evet hergün konuşabiliyorum ama yetmiyor :( Teşekkür ederim ev için, sağol canım..

ASLI dedi ki...

Nazocum eviniz çok güzel mutlu mesut yaşamanızı temenni ediyorum.Bende sürekli duygu değişimleri yaşıyorum.Ağlıyorum gülüyorum beni teselli eden mutlu olmam için herşeyi yapan bi eşim var bende onun yanımda olmasıyla mutlu oluyorum aynen.Burçlardan bnde pek anlamam canım ama bnde bir ikizler olarak tipik ikizler burcu olduğumu düşünüyorum sevgilerr..

nazo dedi ki...

İnşallah Aslıcım. Aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum. İkizler burcu bence zor bir burç. Her dakika değişme potansiyeline sahibiz ve karşı tarafı da yoruyoruz haliyle. Allah'tan anlayışlılar :)
Sevgiler..

Laçin Tenel dedi ki...

Nazocum, eviniz çok güzel gözüküyor dışarıdan bile. İçinde huzur ve mutlulukla geçireceğiniz günler diliyorum

nazo dedi ki...

Lacheencim çok teşekkür ederim, inşallah..