SUNSET PARK

17.10.08

Bugün eşimle hava almak için Sunset Park'a gittik. Şehrin içinde, yapay bir gölün ve yürüyüş parkurlarının olduğu bir park.
Neşeli neşeli geldik. Ben üstteki fotoğrafları çekerken güvercinler bir anda hareketlendi. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, eşim aşağıdaki cani adamı gösterdi.
Arabasının arkasındaki kafesi açıp, yem koymuş sanırım. Tüm güvercinler arabaya uçuşmuş ve kafesi kapatmış. Ben hareket halinde görebildim ancak. 1-2 dk. içinde kaçırdı güvercinleri. İlk karedeki teyzeyle birlikte baktık öylece. Ne gibi bir çıkarının olduğunu çok merak ediyorum. Satacaktır heralde de, kime ve neden? Orasını anlamadım. Dünyanın neresinde olursak olalım bu insancıklardan görmemiz olağan, maalesef!
Sonra oturduk gölün kenarında. Ördek ve kaz vardı bir sürü. Onlara ekmek ufağı veren iki minik ise güvercinlere eziyet eden cani adamdan sonra ibret vericiydi. İkisi de ne kadar sevimli değil mi?
1-2 saat kaldık orada. Gelirken aldığımız kahvelerimizi içtik, muhabbet ettik. Daha önce Starbucks tercih ediyordum; ama bundan sonra Dunkin Donuts favorim. Şekerli, kremalı kahveleri, benim evde yaptığımdan daha güzel :) Fotoğraflar çektik, çimlerde debelendik ve döndük :) Söylemeden geçmeyeyim, gölde balık tutan dingiller vardı. Zaten yapay göl. Balık tutma hobin varsa tut, sonra bırak balığı yaşasın değil mi? Yemeseler ölecekler sanki. Düzenekle gelmişler bir de, sanırsınız açık denizde balık avlıyorlar.


16 yorum:

serrose dedi ki...

eee iyi gunlerde kullan seker hirkani cok yakismis :)

parkta objektifinden super gorunuyor

el*ff dedi ki...

n@zooo fotoğraflar çok hoş ,hırkan çok şık ,park çok güzel görünüyor... Çimlere yayılmayı çok özlediğim hissi uyandı bi an :))

Güvercinleri kaçıran adama da gıcık oldum ayrıca...

Sevgiler...

Flame dedi ki...

Çok güzzel çıkmışsın fotolarda. Harika bir yermiş, fotolara bayıldım. Bu marka kahve içmediğim için yorum yapamam canım. Hırkanda çok güzel. Rengine bayıldım. Güvercinleri yakalayan adama ve göldeki balıkları yakalamaya çalışanlarada yuhhh diyorum. Atladığım bişey kaldı mı, dur seni de öpeyimmm :)

yass dedi ki...

yaws o hıyarto sulo kusları yıyor olmasın sakın.. aman ınsan bu herseyı yapar..

nazos hırkanı cok begendım:) cok yakısmıs.. amerıka da alısverıs cılgınlıgı orda yasayan blogerlarda devam edıyor:) bızımde burda agzımız sulanıyooorr

nazo dedi ki...

** Serrose, teşekkür ederim. Çok sevdim hırkamı, aldığımdan beri giyiyorum.

** El*ff, ben de özlemişim çimleri. Hafif de esinti vardı. Çok keyif aldım. Pazar tekrar gitmek istiyorum. O adama ben de çok gıcık aldım. Söylenip duruyorum gördüğümden beri.

nazo dedi ki...

** Beni öpmemişsin diyecektim Alev, onu yapmışsın :p Dunkin Donuts, İstanbul'da birkaç yerde varmış. Belki deneme fırsatın olur. Tarçınlı-elmalı donutları güzel oluyormuş bir de ama ben denemedim.
** Yass, ne yapacak bilmiyorum ama benden bir sürü laf yedi dangalak. Hırkayı severek aldım. Alışveriş konusunda burası cennet gerçekten. Fiyatlar çok uygun da ben çalışmıyorum. Koca parası yemekte bir yere kadar :) Neyse senin evin için aldıklarında benim ağzımı sulandırıyoooorr! :)

begumgum dedi ki...

Hırkan cok guzel,sen supersin,parka bayildim ama balik tutanlar da hakkaten dingilmis yahu :)

a. gizem dedi ki...

nazocum ne değişik çiçekler varmış oralarda yawww.. ben valla beyazı biraz petunyaya benzettim, ama bizimkilerden biraz daha değişik bi dokusu var sanki, o kırmızıya bayıldım bi de :)) onu kesin balkonumda yetiştimek için çıldırabiliridim :) gri bu sezon çok moda nazocum, modeli de çok güzelmiş, hırka yakışmış yani :) son olarak fotolarınız çoook güzel, ikiniz de çok şekersiniz nazocum. öpuyorum çok :)

cool cookie dedi ki...

1.Guvercinlere cok uzuldum yaaa:(

2.Resimlerde cok tatlı cıkmıssın :).

3. Yapay golde balık arayan zekaya ohaa diyorum..:!!

Sevgiler..

nazo dedi ki...

** Begümcüm, teşekkür ederim ;)

** Gizemcim teşekkür ederim güzel sözlerin için. Çiçekler hakkında bilgim yok, ben sadece fotoğraflarını çektim.

nazo dedi ki...

** Cool Cookie,
1. Güvercinlere bende çok üzüldüm :(
2. Teşekkür ederim
3. Ben de diyorum :)!!
Sevgiler..

NzlGl dedi ki...

Günaydın nazom

Demek ki medeniyetsizliğin ülkesi olmuyormuş. Her yerde insanlıktan uzak varlıklar olabiliyormuş. Allah cezasını versin o adamın diyorum ehh artık başka birşey demiyeyim:)))))

Hırkan güzel ama sen taşıdığın için daha bir güzel gözüküyor. Çok iyi gördüm seni allah daha iyi etsin canım
Fotoğraflar harika herzaman ki gibi
çok öptüm

sevgiler

Hayatın Ressamı dedi ki...

ahh güvercinler için üzüldüm.demekki yer ve zaman hiç farketmiyor canavar ruhlu insanların olması için.
balık tuan dingiller beni güldürdü.dingil kelimesine bayıldım.bende kullanıcam dingil.küfür sayılmaz dimi?
orada hava hala sıcak sanırım kısa kollularla duruyorsunuz.
hırkan süper bende böyle krem dize kadar olanını aldım.bu sene böyle iri örgülü spor şık hırkalar moda sanırım.
allah keyfinizi artırsın.sen çimenlerin ve göneşin tadını çıkar .benim burada totom donmaya başladı çoktan.

nazo dedi ki...

** Nazlı ablacığım merhaba,
İnsanın olduğu her yerde tehlike var maalesef. Ben de epey laf söyledim :) Göründüğüm kadar iyiyim. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Öpüyorum..

nazo dedi ki...

** Sihirli Eller, küfür söylemez tabii. Ben pek kullanmazdım, yazıyı yazarken sinirlendim :p Dingil ama değil mi? Hava çok güzel burada. Normalde tam bir çöl iklimi var. Kuru ve sıcak. Eşim kalın bişey getirtmedi bana. Hırka aldım işte buradan. Çünkü azıcık esintide üşüyorum ben de sen gibi :)
Sevgiler canım..

Adsız dedi ki...

Ayy Nazo abla adam delü galiba tövbeler tövbesi :S :( hele yapay gölde balık tutan dangozlara ne demeli