YARDIM KAMPANYAMIZDA SON DURUM

4.11.09

Şurada başladığımız yardım kampanyası sayenizde güzel gidiyor arkadaşlar.. Öncelikle bana yorumla ve maille ulaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Yazdıklarınız beni çok duygulandırıyor. Yaptığınız yardım önemsizmiş gibi kusura bakma deyişiniz, teşekkür edişiniz.. Gerçekten çok iyi kalpli ve özelsiniz. Gönderdiğiniz bir çorap bile inanın çok ama çok değerli.

Havaların iyi gitmesi sebebiyle yavaştan almıştık biliyorsunuz; ama aniden soğuyunca hava koliler gelmeye başladı. Bugün 3.sü ulaştı okula. Bir tanesi de yolda şu an.

Mail gönderen arkadaşlara ilk zamanlar mecburen ev adresimi veriyordum. Şimdi okul adresimizi veriyorum. Böylesi her açıdan daha iyi oldu. Ev adresimi verdiğim; ancak okul adresini isteyen arkadaşlarım mailden ulaşabilir bana.

Kasım sonunda bitirelim ve topluca çocuklara dağıtalım eşyaları diye düşünmüştüm. Sonra Kasım sonunda Öğretmenler Günü'nün olduğunu hatırlayınca "24 Kasım" olarak belirledim tarihi :) Yan kolona koyduğum, Lale'nin yaptığı bannerda da yazıyor. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum, o kadar işinin arasında bir de bununla uğraştığı için. Gelen kolileri düzgün bir yerde depoluyoruz şu an. Sonra sınıf öğretmenlerinden de yardım alarak ihtiyacı olan çocuklara dağıtacağız.

Ben genel bir bilgilendirme yapmak istedim bugün. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum herkese..


9 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

ÇOK SEVİNDİMM :)

HER ZAMAN HAZIR OLDUĞUMU SAKIN UNUTMA CANIM BENİM ...

ÇOK ÖPÜYORUM SENİ

Merve dedi ki...

Canım ben bir koli hazırladım ama babannemin hastalığı dolayısıyla hastanedeyim oradan yazıyorum şu anda.. pazartesi göndermeyi planladım kısmet olmadı..
eve dönünce yollayacağım hemen!

nazo dedi ki...

* Elçincim, biliyorum canım.. İyi ki varsın..

* Mervecim, geçmiş olsun canım.. Okudum şimdi blogunda. Acil şifalar diliyorum babannene.. Sen de dikkat et kendine..

a. gizem dedi ki...

einize sağlık nazomm, o zaman juri düzeltmeleri nedeniyle bakamamıştım bu konuya valla helal olsun diyorum :) senin lalenin eline yüreğine sağlık... sizi çok seviyorum kızlar

Elif UYSAL dedi ki...

Nazocum ben de gönderceklerimi hazırladım ama bu ara işlerim fena yoğundu ilgilenemedim. Kongrem var malum tahmin edersin yoğunluğu.Yarın ben de kargoya vericem bana acil bir adres mail atar mısın? Bir öncekini bulamıyorum ben:( Özürrrr

nazo dedi ki...

* Gizemcim biz de seni seviyoruz!

* Pride, buradan da teşekkür ederim canım.. Konuşalı çok oldu ama burası da cevapsız kalmasın ;)

Adsız dedi ki...

Yardımlarınız ıcın cok tşk ederım. Elif (kadincazayiflama)

alis dedi ki...

Aslında insanlarımız paylaşmayı seviyor, ama hafif bir dürtüklemeye ihtiyacmız varmış, onu da siz sağladınız. Bir paket göndermek de kıymetli ama esas zor olan harekete geçmek, tüm bunları organize etmek, takip edip toplamak, çocuklara dağıtmak. Sizin gibi daha çok insan olsa vallahi dünya daha adaletli bir yer olacak. Sevgiler...

nazo dedi ki...

Alis, düşüncelerin çok mutlu etti beni. İyi ki senin gibi insanlar var yeryüzünde.. Çok öpüyorum seni..