RAPORUMSU YAZI

3.12.09

* Tatil mahmurluğu var üstümde. Bir sürü yapılacak şey var aklımda ama bende hareket yok. Sıkılganlık, bıkkınlık.. Garip haller..

* Geçtiğimiz 15 gün yolda, yolculukta geçti ya evimi özledim. Gerçi annemden ayrılırken ağladım yine.. Sanırım hiç alışamayacağım ben. Annemden de ayrılamıyorum, evimden de :) Bu hafta sonu hep evde olmak istiyorum. Bakalım artık..

* Yardım kampanyamız 24 Kasım'da sona erdi biliyorsunuz. Bayram öncesi bir kısmını dağıttık öğrencilere. Fotoğraf çekemedim o gün ama ayrıntılı yazı yazdığımda anlatacağım. Pazartesi günü bir kısmını daha dağıtacağız.

* Şehrin ilk alışveriş merkezi açıldı. Komik gelebilir pek çok kişiye ama Nevcity gelişiyor. :) Büyük markalar yok ancak bir sürü insana istihdam sağlanmış oldu. Şehrin standartları düşünüldüğünde gayet de güzel.

* Kitap okumaya tam gaz devam.. Ayşe Kulin / Türkan okuyorum şu an. Harika bir kitap, bitirince yazarım.

* Beşir ile Matmazel'in veda sahnesi de pek duygusal. Evet, bir yandan da dizi izliyorum. Biraz hızlandırsalar şu diziyi, fenalık basıyor.
Hafta sonu gel ve hemen gitme!


4 yorum:

a. gizem dedi ki...

Nazocum Savunmaya gelmeden mutlaka haberim olsun, bi tunali yapalim. Bisikletten de birlikte bakalim canim musait olursan :) kocaman sevgiler opucukler..
Bir de su yardimkampanyasi icin helal olsun diyorum

ceydabural dedi ki...

yardım kanpanyası için tebrik ederim
kitabı bitirince yaz mutlaka daha okumadım

el*ff dedi ki...

Nazocum yardım kampanyası için gönülden kutluyorum seni öğretmen olmak dahası insan olmak böyle bir şey...Anneden ayrılmaya alışılmıyor maalesef 9 yıldır her ayrılışta aynı şeyleri yaşıyorum:( Ve ben de Türkan ı bugün bitirdim ne muhteşem insan di mi?? Oysa ki hakkında neler yazıp ne suçlamalar yaptılar,utanmazca... Keşke kitabı okusalar da biraz utansalar ama hiç sanmam öylesine at gözlükleriyle bakıyorlar ki herşeye...

nazo dedi ki...

* Gizoşum inşallah canım.. Ben de çook isterim ;)

* Fotoğraf Penceresinden mutlaka oku kitabı !!! Teşekkür ederim..

* Elifcim utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Türkan harika bir kitap. Hayran oldum tekrar tekrar T. Saylan'a.. Herşey çok açık ama O'nu anlayabileceklerini hiç sanmam.. Nur içinde yatsın..