BUGÜN..

10.5.10

Baykal gitti ama ne gidiş.. Önce inanamadım, sonra inandım, sonra kesin geri gelir dedim. Bakalım göreceğiz 22 Mayıs'da.. Net.teki yorumlarda birisi  "Baykal soframızda ekmek gibiydi; ne tadı vardı, ne de O'nsuz oluyordu" yazmış. Trajikomik..
Az önce Twitter'da izleyiciler sıfırlandı. Şimdi düzeldi ama o 1-2 saatlik sürede çok komik twittler geldi. Olayı Baykal ile ilişkilendirenlere çok güldüm. Eh be Baykal, 50 yılını verdin de n'oldu? Çok pis madara oldun.. Bugün böyle hareketli geçti.. Uzun zamandır bu kadar çok haber izlememiştim.
Dün ALES vardı. Niye girdim ben sınava hiç bilmiyorum. Eşimin gazıyla oldu biraz, durup dururken moralim bozuldu :)) Öyle uzun uzun sorular okumak falan geçmiş benden.. Şimdi de hırs yaptım. Sonbahar dönemindekine tekrar gireceğim. Tabii ki bu bugünkü düşüncem, yarına kesin vazgeçmiş olurum :p

Haftaya bugün annem ve anneannem yanımda olacaklar. Çok sevinçliyim.. Çok özledim zaten. Bir de anneannem ilk kez gelecek evime, heyecanlıyım.

Artık kısa kollu giyiyoruz, mutluyum.. Bugünlerde böyleyim, genel de mutlu.. Havalardan galiba ;)


3 yorum:

Unknown dedi ki...

Sol'un yüz karasıydı, yıllarca kangren olmuş bir uzuv gibi, sırtında kambur gibi taşıdı muhalefet dima'ları onu.

Şimdi ağlayanlar ama iyiydi diyenler kötünün iyisiydi diyenler.. aklım almıyor..

ayrıca akpartinin ortalıgı dagıttıgı 2002 seçimlerinde ortalıkta hiçbir muhalefet olmadığı için chp yükselişe geçmişti ama onunda kaymagını yiyemedin eline yüzüne bulaştırdı saçma sapan partiler muhalefet oldular bu şahsın yüzünden. Şimdi tek partili dönemlere cılız muhalefet sesleriyle geri döndük.

Sarıgül'den ümitliydim ama o da kendine parti kurdu.

Bu konu hakkkında düzgün yazı yazan yoktu senı görünce tutamadım kendimi:)

NzlGl dedi ki...

Gözün aydın olsun nazocum
Annenin ve anneannenin gelmesi ne kadar güzel.
Bence sen hep böyle mutlu ol ve mutlu kal
kocaman sevgiler

Nazpek dedi ki...

Yolcu yolunda gerek ama yinede keşke bu şekilde gitmesiydi diyorum

kızlar toplanıyorsunuz demek iyi eğlenceler bol muhabbetler