SOKAK

9.10.12

Yazın Afyon'da canımızın sıkıldığı bir gün babamı aldık yanımıza
eski sokakları, evleri gezmeye gittik.
Çok fazla fotoğraf çekmemişim ama olanlar dursun blogumun bu köşesinde.
Ah memleketim dediğim bir gün açar bakarım. :p


10 yorum:

cafenoHut dedi ki...

İş ne deniyle bir çok şehre gittim ama Nevşehir'i hiç görmemiştim. Sevimli dar sokaklar, yıpranmış duvarlarla tarih kokuyor resmen.
Tabii son fotoğraf ayrı bir anlamlı:))

^zeynep^ dedi ki...

çok güzel! bu yaz biz de günü birlik Afyon ziyareti yaptik. çok güzel bir yere benziyor ama fazla gezemedik ne yazikki, bir gün mutlaka tekrar gitmem lazim. Denizli - Afyon hemen surasi zaten ;)

Meyra dedi ki...

Afyona nedense hep termal tatil yapmak için gitmişimdir:(ara sokaklarına girmek aklımdan hiç geçmemiş!
son kare süper:)

Adsız dedi ki...

Memleketimin ara sokakları eski binaları güzeldir.O ahşap evlerde yaşayan çok eş dost akrabamız var.Önceden sığınak olarak kullanıldığı için mutfak dolabından girip bir odaya çıkman mümkün :)

tülin dedi ki...

Yürek sızlatan sokaklar,hayal kurduran evler...

Atolyekedi dedi ki...

Aaa memleketin Afyon mu? ilk görev yerim :) Tabii ben bir kasabasındaydım.Afyonun içini pek bilmem ama Çok güzel fotoğraflar

Aslı dedi ki...

Biz de dedemle gezerdik küçükken bu tarafları; kale eteğinden başlayıp ördek camisine kadar dağın eteğinden yürürdük... Bir de kekik topladığımızı hatırlıyorum, babaannem kurutup kullansın diye :)

Adsız dedi ki...

Bende özledikce bakarım memleketimin sokaklarına buradan:)Orada yaşarken gitmediğim sokaklara, özellikle gidiyorum artık.En sevdiklerim mahalle fırınları aslında ..Bir kaç güzel kare de oralardan beklerim artık.... Çiğdem

Adsız dedi ki...

Afyonda okudum güzel memleket :)
özellikle de o çarşısı ne güzel :)
http://ilknur--akpinar.blogspot.com/
bana da beklerim

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Galiba bu yazından bir sürü, Afyonlu veya afyon'a bir şekilde uğramış arkadaş buldum. Bu fotoğraflardaki yerleri elbette biliyorum. Ben de defalarca geçmiş ve fotoğraf çekmiştim. O zamanlar bir bloğum yoktu. Resim yapmak için kendimce veri topluyordum. Zaten fotoğraf makinam da bilgisayara yüklenecek cinsten değildi:) Epey olmuş demek ki.. Uzun zamandır da o taraflara gitmedim. Bir şekilde bu evler tadilat gördü ama çok eskiler. Sadece makyaj yapıldığı, detaylı bir onarım görmedikleri için, sadece 1-2 mevsim sonra, senesine varmadan yine dökülüyorlar. Dur bir de bloğunu bi gezeyim. Yine yazarım. Sevgiler.